O nama
Dolazak
Odlazak
Osoba
Dece
Imate promo kod?
Kliknite ovde
Promeni / Otkaži rezervaciju

O nama

U srcu Budve, na samo pedeset metara od plaže i jedan kilometar od Starog grada, pronaćićete zavodljivi raj – apartmanski kompleks Tre Canne, u kojem se nalaze luksuzni apartmani Artiani.

Prekrasan pogled iz svih naših prostranih i modernih apartmana, panoramski SPA centar na 15. spratu i restoran na krovu hotela garantuju vam nezaboravan odmor tokom cijele godine. Kao simbol moderne arhitekture i glavni orjentir i obilježje Budve, prvi susret sa Tre Canne ostavlja poseban utisak na posmatrača. Impozantan utisak ostavlja samo pogled na najvišu i najmoderniju građevinu u Budvi - jedinstven i luksuzan apartmanski kompleks koji čine tri predivne staklene kule. Modro plavo staklo i bjelina kamena koja dominira hotelom se u potpunosti stapaju sa mediteranskim ambijentom, pješčanom plažom i plavetnilom mora. U zgradi Tre Canne se nalazi mnoštvo prodavnica i poslovnih prostora koji će odgovarati svim vašim potrebama, kao što su: tri restorana, bazen, spa i wellness centar, teretana, frizerski saloni, kozmetički saloni, hemijsko čišćenje, kancelarija rent-a-car-a, konferencijske sale, stomatološka ordinacija, apoteka, prodavnica zdrave hrane, banka, butici...

U ponudi imamo šest smještajnih jedinica ukupnog kapaciteta za dvadeset četiri osobe i sa mogućnošću dodatnih kreveta za djecu. Smještajne jedinice sastoje se od pet apartmana sa jednom spavaćom sobom i jednog apartmana sa dvije spavaće sobe. Svi apartmani imaju balkone s pogledom na more ili grad. Gosti mogu koristiti spa centar i parking uz doplatu.

Bazen
Bazen
Bazen
Bazen
Bazen
Bazen

Bazen

Infinity bazen s panoramskim pogledom na more i grad nalazi se na zadnjem spratu i dostupan je uz nadoplatu od 15 Eur po osobi/danu. Ako želite koristiti bazen, saunu i tursko kupatilo, dnevna doplata iznosi 25 Eur po osobi, djeca do 3 godine ne plaćaju ništa. Otvoreni bazen se može koristiti uz doplatu od 10 Eur po osobi/danu. Na posljednjem spratu dostupni su i različiti spa i wellness tretmani.